АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008
2007 14
1974 1956
  Венецуела Швеция Дания Ирландия ЮАР Испания Полша Индия Израел Франция Малайзия Иран Сърбия Румъния Египет Китай Швейцария САЩ Канада Австрия Чехия Бермуда Мексико Холандия Русия Европа Аржентина Украйна Норвегия Гърция Австралия Белгия CAN+JAP+RUS Босна и Херцеговина Япония България Южна Корея Колумбия Германия Хаити Бразилия Тайланд Хонг Конг Сърбия & България Хърватска Гренландия Великобритания Америка Нова Зеландия Португалия
Cherries
Учениците в един клас ще бъдат подложени на нестандартен тест, чрез който учителят ще се опита да разшири кръгозора им. Този урок ще го запомнят завинаги, защото в него изпитанието е по-дълбоко от рационалното разбиране за света.
TOM HARPER / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
Validation
Какво е необходимо, за да си щастлив? Да видиш в хората около себе си нещо красиво и да го оцениш по достойнство– това не е ласкателство, не е дипломация. Това е изкуство. Изкуството да даряваш радост на себе си и другите. Един филм за силата на усмивката и добрата дума.
KURT KUENNE / САЩ ЧЕРНО БЯЛ / ДРАМЕДИЯ
Wednesday
Мъж и жена, родени в един и същи ден, един и същи час и в същата болница, се срещат години по-късно. Как се е развил живота на всеки от тях? Вярвате ли в съдбата? Няма значение. Понякога нещата просто са това, което са. Един впечатляващ дебют за режисьора Rob Sorrenti.
ROB SORRENTI / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Inseparable
Един мъж открива, че страда от нелечима болест и му остават няколко месеца живот. Той има семейство. Има дете. Има и брат близнак. Inseparable е тъжна история за решенията, семейството, идентичността, живота. Ще ви остави без думи.
NICK WHITE / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Conversion
Филм за промените, за безотговорността и за това как понякога намесата в живота и вярванията на други може да бъде пагубна за невинните и наивните. Conversion, макар и да идва от Америка, няма нищо общо с американската псевдо култура.
NANOBAH BECKER / Америка ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Oktapodi
Oktapodi e смешна, забавна, мега цветна, красива и съдържателна анимация от далечната 2007, която за точно 2 минути и 26 секунди ще ви зареди с енергия. Oktapodi е анимация, номинирана за Оскар през 2009. Сега вече не може да го изпуснете!
JULIEN BOCABEILLE / Франция 3D АНИМАЦИЯ / КОМЕДИЯ
Spielzeugland
Какво ще се случи, когато едно германско дете вярва, че съседите му от еврейски произход ще заминават за страната на играчките? Spielzeugland разглежда в дълбочина историята на две семейства, оцеляващи през мрачните времена на Втората световна война.
ALEXANDER FREYDANK / Канада ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Inside
Един мъж е пациент на психиатрична клиника, тъй като в съзнанието му се помещават 6 отделни и тотално различни личности. На редовен преглед при специалист обаче, ще се случи нещо неочаквано... нещо от което ще ви побият тръпки.
TREVOR SANDS / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
ПРЕДИШНА12СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+