АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010
2009 55
2008 2007 1974 1956
  Америка Малайзия Мексико Бразилия Белгия Великобритания Индия Южна Корея ЮАР Испания Япония Нова Зеландия Норвегия Швеция Венецуела Египет Хонг Конг Чехия Китай Полша Гренландия Бермуда Австрия Тайланд Холандия България САЩ Канада Босна и Херцеговина Украйна Португалия Израел Ирландия Франция Румъния Хаити Германия Иран Колумбия Швейцария Сърбия Русия Аржентина Австралия Европа Дания Гърция CAN+JAP+RUS Хърватска Сърбия & България
Impasse
Impasse – в буквален превод: безизходно положение; задънена улица. Една тиха и краткотрайна среща между двама непознати ще ни напомни позабравената истина, че отсреща стои не друг, а ти самият...
BRAM SCHOUW / Холандия ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
Nuit Blanche
Нежни цигулки насищат нощта с мечтание. Лунна светлина рисува покривите на града. Усещане за Париж от началото на миналия век, от времето на малката черна рокля и голямата, неподправена любов. Класа, красота, магия... това е Nuit Blanche, изживейте го.
AREV MANOUKIAN / Канада ЧЕРНО БЯЛ / РОМАНТИЧЕН
Love Hurts
Жена влиза разстроена в обществена тоалетна след скарване с приятеля си. Останала сама, изведнъж чува прошепнат зов за помощ от една от кабинките. Кой или какво е вътре? Класически хорър филм, препоръчваме да се гледа на изгасени лампи и с усилен звук.
SHARIFF NASR / Холандия ИГРАЛНО КИНО / УЖАСИ
The Forest
Момиче на 12 години си задава въпроси, които ще затруднят и възрастен. Защо цивилизованото общество разстройва вътрешния й мир? Утопия ли е свят в хармония с природата? Ако не, как да го превърне в такъв?! The Forest от Германия!
DAVID SCHARF / Германия АНИМАЦИЯ / ДРАМА
The Ganzfeld Procedure
Един късометражен филм, в който се крие потенциал колкото да промени тотално науката и начинът, по който гледаме на света. Не си губете времето да го гледате, става въпрос за един скучен научен експеримент, който доказва телепатията. Впрочем, този експеримент е реален.
KEITH McCARTHY / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
Alma
Думата alma на испански означава душа. Ex-аниматорът от Pixar, Rodrigo Blass, разказва историята на едно момиченце, което се разхожда из снежните улици на Барселона и се спира пред магазин за кукли, в който вижда нещо... необичайно.
RODRIGO BLAAS / Испания 3D АНИМАЦИЯ / ТРИЛЪР
Chick
Chick е филм за една... Не, това не е просто филм, това е приказка за една дама, която вечеря с мъж, но много бързо любопитството прераства в желание, желанието в енергия, енергията в страст, страстта в... Chick.
MICHAL SOCHA / Полша АНИМАЦИЯ / САТИРА
Bargain
Една не особено сексапилна жена се озовава седнала на един диван до гаджето на сестра си в нейно отсъствие и иска от него да си свали тениската. Какво ще направи той? В Bargain има нещо умопомрачаващо просто и в същото време екзистенциално красиво.
RACHEL GIVNEY / Австралия ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
ПРЕДИШНА123СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+