АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011
2010 67
2009 2008 2007 1974 1956
  Бразилия Канада Русия Босна и Херцеговина Америка Чехия Румъния Венецуела Израел Иран Австрия Гърция ЮАР Германия Украйна Нова Зеландия Мексико Португалия Дания Япония Швеция Великобритания Хърватска Полша Сърбия Швейцария Колумбия България Китай Австралия Хаити Франция Сърбия & България Бермуда Индия Европа Белгия Аржентина Норвегия CAN+JAP+RUS Египет Гренландия Холандия Малайзия САЩ Испания Южна Корея Тайланд Ирландия Хонг Конг
Julian Assange Interview
Преди 7 години стартира WikiLeaks, проектът, който промени хода на историята. Julian Assange, неговият основател, стана един от най-издирваните хора на планетата. До днес медиите не говорят много за този проект. Как Тайните на света промениха света?!
DAVID FROST / САЩ МУЛТИМЕДИЯ / ДОКУМЕНТАЛЕН
8
Някъде в дълбокия снежен център на нищото, двама мъже, представители на две воюващи армии, започват опасна игра на котка и мишка, която на пръв поглед изглежда предопределена, до момента, в който съдбата не се намеси изненадващо. 8 от Сърбия!
ACIM VASIC / Сърбия ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
Sintel
Разказва се историята на двама приятели, човек и дракон. Съдбата ги разделя, времето ги променя. Но някои неща издържат всички изпитания. Борбата докрай понякога означава, че жертваме повече, отколкото сме предполагали. Пригответе си кърпички.
COLIN LEVY / Холандия 3D АНИМАЦИЯ / ДРАМА
Things We Leave Behind
Крис трябва да разчисти вещите на баща си, който от известно време е изчезнал. Докато го прави, разбираме че отношенията им са били далеч от отлични. Един звънец в полето не спира да разстройва съня на протагониста. Защо?
ANDREW BRAND / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Tell Tale
По история на Едгар Алън По, филмът разказва как едно семейство със странни, да не кажа извратени тайни, се опитва да ги запази такива. Налага им се да правят какви ли не ужасии, а напрежението може и да ги пречупи психически. Каквото и да стане накрая, поне алибито им е бетон.
GREG WILLIAMS / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Love & Theft
Love & Theft е странна и комплексна съвкупност от идеи, свързани чрез семплия език на анимацията, но предадени чрез сложната символична азбука на човешкия живот. Всичко свършва там, където започва, и обратно. Това е уникален филм! От Германия.
ANDREAS HYKADE / Германия АНИМАЦИЯ / ФИЛОСОФСКИ
Marina
Една история за едно градче, една жена, един мъж и някои неща от живота. Marina е непретенциозен филм от Испания, в който естетиката, чувството, погледите, героите, миговете ще ви въведат в едно друго измерение на киното.
ALEX MONTOYA / Испания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Le Miroir
Огледалото е прозорец към историята, но отражението на настоящето не позволява да я видим. Това е първата ни асоциация, гледайки Le Miroir, който разказва живота на един човек от първия до последния му ден, през гледната точка на едно огледало.
ANTOINE TINGUELY / Швейцария ИГРАЛНО КИНО / ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+