АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011
2010 67
2009 2008 2007 1974 1956
  Испания България Венецуела Малайзия Гърция Австрия Тайланд CAN+JAP+RUS Ирландия Чехия Босна и Херцеговина Австралия Бразилия Хаити Иран Украйна Египет Израел Португалия Полша Гренландия Япония Норвегия Аржентина Хонг Конг Колумбия Мексико Канада Сърбия & България Европа Бермуда Франция Белгия Америка Германия Холандия Сърбия Швейцария Китай ЮАР Индия Русия САЩ Нова Зеландия Южна Корея Румъния Дания Хърватска Великобритания Швеция
Mr. Happy Man
Вторият паметник в историята на остров Бермуда е този на ексцентричния Джони Барнс. „Mr. Happy Man” разказва забележителната му история и почти сигурно ще ви усмихне; може да ви натъжи, но едва ли ще останете равнодушни.
Matt Morris / Бермуда ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
Two Friends
Вселенският гняв се е стоварил върху човечеството и всички жени и деца са загинали, покосени от болест. Един филм, в който постапокалиптичното прелива в предмитологично, краят в начало, ин в ян.
Paw Charlie Ravn / Дания АНИМАЦИЯ / ФИЛОСОФСКИ
ELIZA
Създаден по повод информационна кампания, но надскачащ значително рамките на социален спот. Съдържащ изключително кинематографични похвати, филмът на режисьора Цветомир Матев ни кара да се вгледаме отблизо в героите му и да усетим техните емоции.
Цветомир Матев / България ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Some Static Started
Заснет за 8 часа, с продължителност 8 минути, този късометражен игрален филм е наслада за зрението, стрес за съзнанието и паника за слуха. Вижте как Ben Briand ще ни потопи в един сън като онези, от които искаме да се събудим, но в същото време искаме да знаем и какво се случва нататък...
BEN BRIAND / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Heart
Южнокорейската анимация Heart проблематизира по метафоричен начин образа на сърцето, стоящо в основата на всички желания, стремежи и търсения, като същевременно обособява на преден план деструктивната същност, заложена у човека.
ERICK OH / Южна Корея АНИМАЦИЯ / ФИЛОСОФСКИ
No Deal
No Deal е готин филм, за неготина ситуация, в която едно момче е на път да си легне с готина руса мацка, когато открива, че тя си има съквартирант. Не какъв да е, а такъв със специфични проблеми. По колко нелеп начин може да се завърти цялата история?!
JOE BURKE / САЩ ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Picnic
В този страховит трилър от Испания, майка с две деца навлиза из дебрите на горите край Гребац. За пикник... без да подозират, че тази територия все още е изпълнена с частици от тъмната си история. Една от тях ще бъде настъпена. Picnic е приказка за края и началото...
GERARDO HERRERO / Испания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
8
Някъде в дълбокия снежен център на нищото, двама мъже, представители на две воюващи армии, започват опасна игра на котка и мишка, която на пръв поглед изглежда предопределена, до момента, в който съдбата не се намеси изненадващо. 8 от Сърбия!
ACIM VASIC / Сърбия ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
ПРЕДИШНА12СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+