АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011
2010 67
2009 2008 2007 1974 1956
  САЩ Венецуела Сърбия ЮАР Австралия Мексико Бразилия Великобритания Испания Гренландия Португалия Австрия Ирландия Хаити Русия Гърция Чехия Египет Холандия Румъния CAN+JAP+RUS Полша Нова Зеландия Норвегия Бермуда Дания Америка Иран Япония Швейцария Малайзия Сърбия & България Хонг Конг Франция Белгия Украйна Европа Канада Босна и Херцеговина Израел Китай Тайланд Хърватска България Южна Корея Индия Германия Колумбия Швеция Аржентина
The 3rd Letter
Представете си, че за сърцето ви имаше ключ, но той не принадлежи на вас, а на компанията-производител. Филм, който ще допадне на любителите на антиутопичното.
Grzegorz Jonkajtys / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ФАНТАСТИКА
Ronans Escape
Типичната история за училищния аутсайдер; за детската жестокост, която всеки от нас е проявявал или най-малкото – не е възпирал, превръщайки се в пасивен съучастник.
A. J. Carter / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Suburbia
В един топъл априлски ден Джоел влиза в цветарски магазин, за да изчака приятелката си. Затишието може би единствено подсказва, че ще се случат страшни неща по улиците. Неща, които ще изпитат човешкия страх до пределите му. Suburbia е смущаващ. По реални събития.
ANTONIO ORENA-BARLIN / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Steve
Млада двойка ще бъде извадена от вътрешния им бърз и хаотичен свят, когато Steve почуква на вратата им, за да се оплаче от шум. Той е техен съсед, но разбиранията му за междусъседски отношения се оказват по-различни от общо приетите норми. Игра или мания? Colin Firth.
RUPERT FRIEND / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / САТИРА
The Duel at Blood Creek
Ранна английска утрин. Лорд Олсбри е дошъл на историческо място, където се е ляла много благородна английска кръв, за да се дуелира в името на честта си. Изведнъж се появява втори благородник. После трети. Четвърти. Английски хумор в една свежа комедия.
LEO BURTON / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Sintel
Разказва се историята на двама приятели, човек и дракон. Съдбата ги разделя, времето ги променя. Но някои неща издържат всички изпитания. Борбата докрай понякога означава, че жертваме повече, отколкото сме предполагали. Пригответе си кърпички.
COLIN LEVY / Холандия 3D АНИМАЦИЯ / ДРАМА
Things We Leave Behind
Крис трябва да разчисти вещите на баща си, който от известно време е изчезнал. Докато го прави, разбираме че отношенията им са били далеч от отлични. Един звънец в полето не спира да разстройва съня на протагониста. Защо?
ANDREW BRAND / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Marina
Една история за едно градче, една жена, един мъж и някои неща от живота. Marina е непретенциозен филм от Испания, в който естетиката, чувството, погледите, героите, миговете ще ви въведат в едно друго измерение на киното.
ALEX MONTOYA / Испания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
ПРЕДИШНА12СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+