АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012
2011 94
2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Нова Зеландия Хърватска Канада САЩ Гренландия България Чехия Румъния Германия Дания Тайланд Мексико Полша Европа Австралия Сърбия Великобритания Хонг Конг Босна и Херцеговина Гърция Колумбия Малайзия Франция Австрия Индия Украйна Хаити Египет Швеция Сърбия & България Холандия Русия CAN+JAP+RUS Испания Бразилия Аржентина Америка Ирландия Израел Япония Швейцария Венецуела Южна Корея Бермуда Иран Норвегия ЮАР Белгия Португалия Китай
Една възрастна жена, загубила съпруга си решава да продаде някои вещи в местната заложна къща... Преди 130 години Оскар Уайлд е казал, че днес познаваме цената на всичко и стойността на нищо. Заложна къща по разказ на Деян Енев, с участието на Калин Сърменов!
360°
Нормален ден, в който тя тръгва за работа. Някой я следи и открадва портмонето й, но тя няма намерение да му остане длъжна. Развръзката е неочаквана, а 360° е филм за онези, които не се задоволяват с обикновеното ежедневие и избират да го превърнат в екшън.
MAJA DJOKIC / Испания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Shhh
Едно малко дете живее с голямата си сестра, която е и голяма гаднярка. Положението не се подобрява от чудовището, което живее в банята. Една страшна приказка, разказана с помощта на детски рисунки в негатив, което само по себе си е достатъчно интересно.
FREDDY CHAVEZ / Мексико ИГРАЛНО КИНО / УЖАСИ
Lesson From A Stranger
Центърът на Лондон, един турист, един бизнесмен. Lessons from a Stranger слагаме в графата на филмoвите преживявания. Лесно смилаем, красив и ефектен като фокус. Режисьорът Mahmut Akai обещава да ни разкаже един кратък урок.
MAHMUT AKAY / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Worlds Apart
Благодарение единствено на една плюшена играчка, свръх технологична извънземна раса успява да разкрие какви са причините за изчезването на човечеството на Земята, някъде в постапокалиптичното (далечно) бъдеще.
MICHAEL ZACHARY HUBER / САЩ 3D АНИМАЦИЯ / ФАНТАСТИКА
The Backwater Gospel
Когато смъртта е на прага ти, когато страхът завладява теб и всички наоколо. Когато не знаеш отговорите или дори дали задаваш правилните въпроси. Когато тълпата е гневна и излива своята ярост. Минало и бъдеще изчезват, спомени и мечти са забравени. Има само страх.
BO MATHORNE / Великобритания АНИМАЦИЯ / FILM NOIR
Contra El Mar
Въпреки неодобрението на съпругата си, Хектор се занимава с дълбоко гмуркане, за да си осигурява прехраната и да пести за собствена лодка. След инцидент обаче Хектор ще се наложи да противопостави смъртоносния риск на професията и отговорносттите към семейството.
RICHARD PARKIN / Мексико ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
RED
Из тъмните улички на голям град броди сериен убиец, атакуващ жени, облечени в червено. Дел, чиято собствена жена е една от жертвите, работи като криминален фотограф по случая. Една вечер, в тишината на нощните улици, той ще срещне както следващата жертва, така и убиецът...
A. CHARLEUX, A. BRUNET / Франция 3D АНИМАЦИЯ / FILM NOIR
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+