АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013
2012 143
2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Хърватска Холандия Бразилия Китай Португалия Канада България Швеция Хаити Украйна Австрия Венецуела Сърбия Европа Гърция Малайзия Босна и Херцеговина Швейцария ЮАР Хонг Конг Испания Ирландия Южна Корея Румъния Индия САЩ Гренландия Полша Франция Иран Бермуда Сърбия & България Япония Мексико Тайланд Германия Израел Америка Египет Норвегия Аржентина CAN+JAP+RUS Белгия Чехия Колумбия Австралия Дания Великобритания Нова Зеландия Русия
Lights Out
Совите не са това, което са, или как хората виждат само нещата, които смятат за истина. Хайде да поиграем на най-старата игра на света – тази на котка и мишка. На мъж и жена.
Wesley Versteeg / Белгия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМЕДИЯ
I, pet goat II
Имаме ли смелост да надникнем зад завесата на ежедневието, за да видим в колко противоречив свят живеем? "I, Pet Goat II" е фентъзи приказка с абсурдно реалистични образи.
Louis Lefebvre / Канада 3D АНИМАЦИЯ / ФИЛОСОФСКИ
Snooze Time
С монолога си Evie описва различните форми, които приема времето в личната й история - неловки моменти, връзки, промени, помъдряване, страдание. Определено най-лошото качество на времето е, че изтича безвъзвратно за всичко и всеки.
IVAN BARGE / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
Scarred
Scarred ни въвлича в света на терзанията и емоционалното състояние на млад детектив, обсебен от стремежа да залови извършителя на поредица от убийства. Филмът плавно разкрива на прекрасен музикален фон един нов естетически прочит на вече познат сюжет.
HENRY FEBLES & VISHAL SINGH / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Halfway
Karl Holt ще ви постави на място, където не бихте искали да бъдете. На британския късометражен филм на ужасите Halfway не му липсва нищо за филм от този жанр. Гледането е задължително, но докато го правите, не забравяйте – оглеждайте се за светлината!
KARL HOLT / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / УЖАСИ
Tangled Ever After
По добра стара традиция Disney периодично допълва изживяването на големите си истории, с къси продължения. Tangled Ever After е епична история за спасяването на една сватба със съдбовно значение за приказния свят на Рапунцел и разбойника.
BYRON HOWARD / САЩ 3D АНИМАЦИЯ / РОМАНТИЧЕН
D
Писалката, мастилото, думата или буквата? Кое ще надделее при борбата за собствено място при сътворяване на текста? Анимацията D от Венецуела ще разкрие пред зрителя една прекрасна визия за незначителното, лежащо в основата на всяко едно творение.
RAFAEL STANBURY / Венецуела 3D АНИМАЦИЯ / ФИЛОСОФСКИ
Altneuland
Със сигурност ще причини повече дискусии и разногласия, отколкото ще отговори на конкретен въпрос. Отново става въпрос за евреите и тяхното търсене на обещаната земя. В превод заглавието е Стара Нова Земя и намеква цикличността на човешките пориви.
SARIEL KESLASI / Израел АНИМАЦИЯ / ДРАМА
ПРЕДИШНА12345СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+