АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013
2012 143
2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Дания Украйна Босна и Херцеговина Европа България ЮАР Хърватска Сърбия Аржентина Малайзия CAN+JAP+RUS Иран Холандия Великобритания Хонг Конг Египет Испания Мексико Гърция Южна Корея Норвегия Швейцария Нова Зеландия Канада Бермуда Колумбия Чехия Португалия Индия Русия Хаити Япония Китай Бразилия Австралия Сърбия & България Полша Белгия Венецуела Швеция Франция Гренландия САЩ Израел Австрия Румъния Тайланд Ирландия Германия Америка
Lets Talk About Soil
Нека си поговорим за почвата. В модерния свят, в който информацията е основната движеща сила, изхранването на населението е все по-често обсъждана тема, защото ставаме свидетели на явления, предначертаващи мрачно бъдеще след по-малко от 50 години.
ULI HENRIK STRECKENBACH / Германия АНИМАЦИЯ / ДОКУМЕНТАЛЕН
Mortys
Този филм ще разгледа Смъртта от друга гледна точка. По-скоро от гледната точка на самата Смърт. Добре де, ако трябва да съм честен, това е гледната точка на сина на Смърт, Мортис. Дали е добре технологията да навлезе и в техния пипкав бранш?
NICOLAS VILLENEUVE / Франция 3D АНИМАЦИЯ / ФЕНТЪЗИ
The Exchange
Една майка влиза се детето си в (не)обикновен магазин за антики. Хлапето обаче неусетно се озовава само в тъмна стаичка... The Exchange е филм с доза съспенс, значително над обичайната като за къс филм. При това доста добре направен филм.
MATT BIRD / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Andreas Wannerstedt
Какво са хранителните размножители? Възможно ли е робот да усвои и поддържа човешка душа, след физическата смърт? Как би изглеждала планета, създадена в стъкленица? Три спиращи дъха филма, създадени от изумителния Andreas Wannerstedt...
ANDREAS WANNERSTEDT / Швеция FX ЕФЕКТИ / ФАНТАСТИКА
Lovely Monster
Sophia е красиво и сладко момиче, което крие в себе си една дълбока тайна. Какво се случва, когато тя излиза наяве? Lovely Monster е една модерна биографична приказка за едно момиче и същинската природа на една тайна, която ще погълне съзнанието ви. Буквално.
FRANCESCO CALABRESE / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
We’ve All Been There
Jesse трябва да намери $800 или ще трябва да се изнесе. Спукана гума оставя Joan в средата на нищото. Matt спешно се нуждае от работа. Действията на всеки един ще свърже историите им по начин, по който не могат да си представят дори в мечтите.
NICHOLAS CLIFFORD / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
Photo Booth
Трима военни обхождат бойното поле в очакване от всяка една посока да изскочи враг, когато попадат на една фото будка in the middle of nowhere. Неслучайно. В тази фото будка се крие нещо повече. Photo Booth e трилър с брутална доза съспенс.
MICHAEL NOONAN / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Kitchen Sink Drama
Едно обикновено семейство от Австралия - тя е бременна, а той иска да скъса с нея. Как да се случи по-лесно от това директно да й го каже в очите? Какво обаче ще провокира това? И дали наистина е искал да скъса? И каква ще бъде нейната... изненада? Ето това е драмедия!
NICHOLAS CLIFFORD / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМЕДИЯ
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+