Gabber: The Evil EDM
РЕЖИСЬОР CLIVE MARTIN  •  ПРОДУЦЕНТ NOISEY
Великобритания / 2013 / 4'
Много е вероятно да не харесваш gabba музиката и да я асоциираш с кофти наркотици и странни хора. Макар че едва ли ще промени мнението ти, това филмче на Noisey със сигурност ще ти помогне да опознаеш малко gabba културата, преди да я съдиш.
Е то това е журналистика! На вид Клайв Мартин е от хората, които се плашат от сянката си и ходят на къмпинг само за да чакат новата част „Песен за огън и лед” пред книжарницата. В следващия момент отива и ти представя нещо, което иначе би нахранил на стената ти във Фейсбук, и то така че да го разбереш.

Хубаво де, не съм започнал да харесвам gabba, нито пък особено ми се повиши мнението за колоритните олигофрени, които представляват нейния електорат.* Но пък танците им са доста симпатични и ако на някакъв етап от живота ми реша да открия по-тежките наркотици, такива места обезателно ще са част от нощния ми живот. Жалко, че в България повечето клубове затварят след такива партита, а и едва ли там могат да се видят толкова симпатични момичета.

Оф, и Клайв е толкова енигматичен looser. Вижте как се мъчи да се впише, дори на такова място! Криви си фейса заедно с другите изроди ... Страхотно е. Със сигурност ще обърнем внимание на поредицата му в канала на Noisey, от която това е подобаващ първи епизод.

*Ако си един от тримата души в света, които ходят по такива места без да взимат нищо и очакваш разбиране – пич ...
SUBSCRIBE
АВТОР Константин Мравов
comments powered by Disqus
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+