Inside
РЕЖИСЬОР TREVOR SANDS
САЩ / 2007 / 5'
Един мъж е пациент на психиатрична клиника, тъй като в съзнанието му се помещават 6 отделни и тотално различни личности. На редовен преглед при специалист обаче, ще се случи нещо неочаквано... нещо от което ще ви побият тръпки.
I nside е класически трилър със силен край, който със сигурност при определени условия ще ви thrilli-ра и то не толкова заради самия филм, ами заради реалния факт, върху който стъпва – раздвоението на личността. В глобален мащаб има статистика за хората с официална диагноза „раздвоение на личността“, но звездичката под нея гласи, че всъщност е доста субективна, защото това е едно от най-трудните за улавяне психически заболявания, тъй като хората, които страдат от него често дори не го осъзнават, а проявленията, често могат да се объркат с черти на характера, импулсивност и други подобни фактори.
SUBSCRIBE
АКО ТИ ХАРЕСВА Inside, ПРЕПОРЪЧВАМЕ ТИ ДА ГЛЕДАШ И...
King and Lionheart
В сиво-черния свят, който е останал след урбанизация и предполагам някаква техническа революция, последните хора, които имат връзка с природата, са момче и майка му. Те биват разделени, но на помощ идват духовете на изчезнали завинаги животни.
ARON ARNARSSON / Исландия / 2013 ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
АВТОР Юлиян Спасов
comments powered by Disqus
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+