Little Talks
РЕЖИСЬОР ARON ARNARSSON
Исландия / 2012 / 4'
Клипът към песента на Of Monsters and Men разказва историята за едно приключение. Героите, в случая групата, преборват всички стихии, за да се доберат до нещо, което бих тълкувал като съвкупността от всички добри сили, които следват любовта като религия.
Т ъй като това е музикален клип, всеки може да го тълкува както си иска. Но в живота понякога има хора, които сякаш светят. Те са пътеводни звезди за тези около тях, показват им пътя, показват им как да се справят с проблемите и ги учат, че дори най-страшното не е толкова страшно, ако вярваш в светлината на душите на близките ти и най-вече в своята.

А най-голямото чудовище, което плаши всички, защото е прекалено силно, прекалено голямо, прекалено всичко - всъщност е добротата и красотата на този свят, представена в залъгваща обвивка и само избраните могат да я интерпретират правилно. Това е едно обобщение на любовта в най - чистия й вариант, но само нестандартната гледна точка може да покаже това. Е, Aron Anarsson я е пресъздал в удачен вариант - чрез музикален клип - там, където две основни изкуства се срещат и както виждаме се е получило нещо стойностно.

Хора водачи има. Причината за съществуването им може да е ангелска намеса, майчина молитва, шамански ритуал или случайна подредба в ДНК-то, която има толкова значение, колкото и габърче в гума на багер. Важното е, че това са лидерите, които аз искам да следвам и да бъда като тях. Това е бъдещето, просто още е прекалено рано за обществено обсъждане, понеже светът се управлява консервативно - точно като една голяма фирма. 

Песента е посветена на болна от рак.
SUBSCRIBE
АКО ТИ ХАРЕСВА Little Talks, ПРЕПОРЪЧВАМЕ ТИ ДА ГЛЕДАШ И...
Eye of the Storm
Steampunk е категория в научната фантастика. В точно такъв стил е създаден Eye of The Storm, разказващ историята на един анонимен летец, който се озовава окото на една буря, бродейки из небесата. С естетиката на SinCity и музиката на Lovett, Eye of The Storm ще ви впечатли.
CHRISTOPHER ALENDER / САЩ / 2010 МУЗИКА / ПРИКЛЮЧЕНСКИ
АВТОР Стефан Добрев
comments powered by Disqus
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+