One Man's Loss
РЕЖИСЬОР PHILIP SANSOM  •  ПРОДУЦЕНТ RICHARD WEAGER
САЩ / 2013 / 6'
Бездомен човек не подозира, че това е най-късметлийският ден в живота му. За тежкаря обаче това ще е един от най-гадните. Един страхотен пример за това как кармата си върши работата. В случая чрез една ядосана французойка, на която й е писнало от изневери и е решила да му го върне.
А тмосферата, която създава филмът е като за 60те години на миналия век. Историята обаче е просто класика. Богатият пич очевидно си мисли, че всичко му е позволено. Но не и с опърничавата французойка. Явно това не е първият път, когато той не се е прибирал след работа, защото вече имаше стъкла, на които бездомникът да се нареже. Този път обаче има кой да кара колата, когато мацката демонстративно излиза навън.

Това е да си на точното място в точният момент. Хващам се на бас, че на бездомния тип въобще не му пука, че е стъпил на стъкло. Буквално от небето му падат здрави дрехи, които го превръщат в доста готин тип, а като бонус има жена и кола. Не може да се оплаче.

Направи ми впечатление отношението към вещите от двете страни на прозореца. Вътре те са просто пари, но отвън се оценява предназначението им. Не съм  специалист, но на бездомния му отиват много повече. А колко бързо се превърна от клошар в гъзар! Явно всичко зависи от външния вид... поне на първо четене :)
Има ли значение за вас външния вид в една връзка ? Споделете в коментарите !
SUBSCRIBE
АВТОР Стефан Добрев
comments powered by Disqus
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+