One Night Stand
РЕЖИСЬОР JACK TEW  •  СЦЕНАРИСТ JACK TEW
САЩ / 2011 / 5'
Една мацка се събужда и с изненада открива, че се намира до някакво момче, а обстановката е мега кочина. Тя не помни какво се е случило, но знае едно. Трябва по най-бързия начин да се разкара оттам по възможност без да го събуди. Звучи като мисия (не)възможна.
М ного яко филмче. Безцелно, но някак очарователно, забавно и богато на различни абстрактни асоциации от смътното минало на всеки млад човек, изпадал в подобни ситуации. Аз лично нямам такива проблеми, защото не пия алкохол, а обикновено той разбърква паметта. Jack Tew споделя, че филмът е направен за един ден и логично, гледайки филма. Казва също така, че смята от историята на този филм да направи уеб сериал, който планира да излезе есента. Напоследък доста хора се захващат със сериали. Това също е логично, защото колкото и добър филм да имате, не е ясно дали в youtube ще захапе и ще започне да трупа хилядите гледания ежедневно. С добър сериал обаче това е значително по-лесно, защото като се съберат повече серии, старите продължават да привличат зрители, наред с новите.
 
Аз имам добри очаквания за този сериал, защото One Night Stand макар и да е съвсем семпъл ситуационно, по особен начин успява да ни предаде усещанията и тръпката, която мацката изпитва, опитвайки се да си тръгне и финалната вълна, докато е под леглото в очакване да бъде брутално разкрита. Ако ви харесва, прати на приятел, за да ни помогнеш да популяризираме късометражното кино :)
SUBSCRIBE
АВТОР Юлиян Спасов
comments powered by Disqus
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+