The 1/3 & The 1/7
РЕЖИСЬОР ALEX ROMAN  •  ПРОДУЦЕНТ ALEX ROMAN
Испания / 2010 / 12'
Това не е игрален филм. Това е филм, който всички фотографи трябва да гледат, а всички оператори ще се влюбят в него! Геометрия. Архитектура. Форми. Природа. Симетрия. Сюреализъм. Движение. Красота. Това е The Third and The Seventh! Гледайте на Fullscreen.
Р едовните ни фенове знаят, че Кинематограф.BG е фокусиран върху късометражното кино, но далеч не се ограничава само с него. Понякога публикуваме неща, извън пределите на класическите игрални филми, които носят далеч по-абстрактни, странни, чудати и красиви идеи, плодове на човешкото съзнание, освободено от границите на реалистичното възприятие за околния свят. Този филм не е за всеки и най-вече не е за тези, които обичат бързите и динамични неща. Този филм е за всички, които обичат да хранят очите си с нестандартни визуални картини, отпускайки се назад и превръщайки мислите си в усещания.

Това е проект от 2010 на испанеца Alex Roman, в който всичко е микс от реално заснето съдържание и детайлна генерирана графика (CGI). Със сигурност този човек ще има голямо бъдеще във визуализациите на големи архитектурни проекти, които изискват нестандартен кино език.
SUBSCRIBE
АВТОР Юлиян Спасов
comments powered by Disqus
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+