Внимавай
КОНЦЕПЦИЯ, ДИЗАЙН И АНИМАЦИЯ КРИСТИЯН АНДРЕЕВ
България / 2013 / 1'
Все още проблемите на Земята и начинът, по който човечеството създава своя динамичен свят, намират отзвук повече в изкуството, отколкото в политиката. Колкото повече хора обаче повярват в промяната, толкова по-реална ще е тя. Внимавай в картинката!
П редставям на уважаемото ви внимание простичка и непретенциозна анимация, тип графика, с изчистен стил и целенасочена атмосфера в черно-бяло.

Изобразен е градът в целия му индустриален блясък - ядрена централа, заплашителни комини, пушек, панелки, изтичащи се отпадни води, изстрадала риба не на мястото си, заместена от плаващи гордо отпадъци в езерото. До тази бетонна, мръсна джунгла се е настанила борова горичка.
 
Тя, клетата, лека-полека изчезва. Виновникът за отсичането й, човече просто...нарисувано, привлекателно изключително и само за мухите, е сключило строго вежди и сече безжално поредния бор. Гордият ствол драматично започва да кърви и ...бум! Кулминация и край в едно! Кратко и ясно послание с много удивителни!
 
Изгледайте съсредоточено тези 58 секунди и помислете преди всичко за себе си и природата около вас, вие сред нея и тя във вас.
SUBSCRIBE
АВТОР Стела Михайлова
comments powered by Disqus
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+