Your Lucky Day
РЕЖИСЬОР И СЦЕНАРИСТ DAN BROWN  •  ПРОДУЦЕНТ LACEY LEAVITT
САЩ / 2010 / 16'
Печеливш тото фиш за 156 милиона е в основата на сблъсък между морала и самосъхранението, излагащ на показ тъмните страни на човешката природа. Невероятен психологически трилър с щипка черен хумор от брилянтния ум на Дан Браун.
Ф илмът, дело на Дан Браун, е една човешка трагедия, изваждаща на показ психологическата зависимост на хората от парите. Историята разказва за един магазин, в който стар дядо разбира, че печели 156 милиона долара от лотарията. Неговата радост моментално привлича вниманието на останалите клиенти, които случайно или не са коренно различни един от друг типажи – млада двойка, чакаща дете, полицай, безличен продавач и съмнителен тип. Този фиш, който е билет към рая за всеки човек е в основата на поредица от събития, които поставят героите пред уж дилемата – морала или самосъхранението. Когато обаче става дума за оцеляване, всичко друго отива на заден план и в този смисъл това не е истински избор, а естествен ход на човешкото мислене. Your Lucky Day, спечелил три награди през 2010 е показателна, а за някои може би и поучителна история за човека, парите, алчността и... късмета. Краят на филма ще ви изненада и ще ви подскаже още нещо. Но него го оставям на вас!
SUBSCRIBE
АКО ТИ ХАРЕСВА Your Lucky Day, ПРЕПОРЪЧВАМЕ ТИ ДА ГЛЕДАШ И...
The Breaks
В този пореден US филм ще гледаме парад на човешката жажда за пари. Една капачка от вода, на стойност 1 милион долара ще се появи в ежедневието на група хора, и ще проследи техните животински реакции. Смешна пародия, но и може би тъжна истина.
RICHARD SEARS / САЩ / 2011 ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
АВТОР Юлиян Спасов
comments powered by Disqus
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+