Carpark
РЕЖИСЬОР BIRDBOX STUDIO  •  ПРОДУЦЕНТ BIRDBOX STUDIO
Великобритания / 2013 / 1'
Безгрижен пич се прибира с покупките си и е неприятно стреснат от затворено в кола куче. Решава да отмъсти. Тази забавна анимация ни учи да не бъдем отмъстителни, да не се мислим за по-висши от кучетата и да проявяваме повече здрав разум... може би.
Т ази забавна кратка анимация, която иначе ще забравите че сте гледали след 5 минути (ако вече не сте забравили), е запомняща се за два типа хора – такива с интерес в анимацията, и такива като мен – с необясним страх от кучета ...

Вероятно няма как човек, който не го е изпитвал, да го разбере напълно, а точно това филмче едва ли ще помогне, но наистина, хора, дръжте си кучетата вързани! (говоря за истински кучета, собствениците на кокери, булонки, пинчери, мопсове и други симпатични същества с незастрашителен вид са дарени със свобода). Бъдете толерантни към хора като мен, които с насрани гащи заобикалят вас и любимеца ви по тротоара ... Наистина е гадно, самите ние се чувстваме странно и трудно приемаме себе си като страхливци. Затова проявете разбиране, не ни се смейте, и особено недейте да викате „Дръж го!” на иначе добродушната и игрива ваша немска овчарка, само за да се забавлявате на гледката двуметров пораснал човек да тича и подскача от страх като малко момиченце. Благодаря ви предварително!

Предвид комплексните ми взаимотношения с лаещи четириноги, които вече изясних, смятам че основната поука от филма е „Уважавай врага си!”.
SUBSCRIBE
АВТОР Константин Мравов
comments powered by Disqus
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+