Stardust
РЕЖИСЬОР MISCHA ROZEMA  •  ПРОДУЦЕНТ POST PANIC
Холандия / 2012 / 4'
В този момент два космически апарата – Вояджър 1 и 2 летят с около 17km/s, като единия вече е напуснал пределите на Слънчевата система. Това са най-далечните човешки творения, изпратени в Космоса. Брутално красивия Stardust е посветен на тях!
П реди няколко месеца представих един филм, озаглавен Earth. В него се наблюдава Земята отгоре през тъмната част на денонощието, когато можем да видим отгоре светещите градове и магистрали. Този филм не е реално заснето съдържание, а е сто процентова анимация, която праща съзнанието ни много по-далеч... Някъде из дълбините на Космоса, където Вояджър ще се озове надявам се преди да умра. Е, надявам се дотогава все още и да е възможен контакта с апаратите иначе няма особен смисъл. Освен ако не го докопат извънземните и не ни дойдат нагости, ориентирайки се по координатите, запечатани на Златната плоча! Както и да е... Насладете са на тези 4 минути космическа красота!
SUBSCRIBE
АКО ТИ ХАРЕСВА Stardust, ПРЕПОРЪЧВАМЕ ТИ ДА ГЛЕДАШ И...
Space Chimp
Маймуна, експеримент, космическа програма. Тя отлетя, за да се завърне на планетата ни след 65 години. Как ли ще изглежда нашият свят тогава? Този късометражен филм е създаден преди 4 години от световната органзиация WWF за опазване на природата. Посланието е мощно!
WWF / САЩ / 2010 FX ЕФЕКТИ / ДОКУМЕНТАЛЕН
АВТОР Юлиян Спасов
comments powered by Disqus
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+