Tell Tale
РЕЖИСЬОР GREG WILLIAMS
САЩ / 2010 / 8'
По история на Едгар Алън По, филмът разказва как едно семейство със странни, да не кажа извратени тайни, се опитва да ги запази такива. Налага им се да правят какви ли не ужасии, а напрежението може и да ги пречупи психически. Каквото и да стане накрая, поне алибито им е бетон.
П о история на Едгар Алън По, заснето с една от най-висококачествените камери в света, Tell-Tale няма как да ни разочарова. Разказва мръсната тайна на едно семейство, която се превръща в разследване. В The Piano Tuner беше казано, че всички са или воайори, или ексхибиционисти. Е, тези са се събрали в идеална комбинация. Той гледа, а тя... позира, да речем.

Явно са го правили и друг път, но вижте колко малко е нужно, за да се съсипе психическото здраве на човек. Малко разлято масло на правилното място в правилния момент и после цял живот кошмари. Ако не се преместят от къщата, ще ги преместят в лудницата, това е сигурно. И защо, след като това си беше инцидент и могат да го докажат? Ами за да не разбере никой тайната им. Докъде ли би стигнал човек, за да запази нещо, което смята за ценно?​​
SUBSCRIBE
АВТОР Стефан Добрев
comments powered by Disqus
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+