The Chase
РЕЖИСЬОР PHILIPPE GAMER
Франция / 2011 / 4'
The Chase е 3D анимация на много високо ниво. И как да не бъде след Nissan са отпуснали тлъст бюджет на едно от най - добрите студиа в света. Брутален екшън с много епични сцени, който, макар и рекламен, си заслужава гледането!
А нимациите стават все повече и все по-добри, както неведнъж съм констатирал и за разлика от пълнометражното кино, където анимациите са обикновено за деца, то в късометражното са за всеки. Тази определено затвърждава тезата ми. Ще ви посоча нещо интересно, което е чиста рекламна психология. Филмът е с 4 chicks (яки мацки), които еба*ат майката на полицията. Това е първата подсъзнателна инжекция, която Nissan осъществяват – навлизат в психиката на всички онези хора, недоволни от правителството, от политическата обстановка и изобщо бунтарите, а дори и тези, способни на криминални действия.

Втората подсъзнателна инжекция е към този тип жени, каквито са 4те героини във филма. Дори яките жени много често си имат свои притеснения и комплекси, а един такъв филм е способен да им вмени, че чрез тази марка те ще се самоопределят като яки мацки, независимо дали са или искат да са такива.

Третата инжекция е самата анимация – тя е свръх епична, подобие на компютърна игра. Такива игри (NFS например) играт много деца, тийнейджъри, а нерядко и големи хора. Особено сред подрастващите тази анимация придобива голяма популярност и Nissan тънко остава в съзнанието им като избор за добра кола.

Има и четвърта инжекция... хаха станаха много, но са факт. Целият филм се оказва една игра, която играят 4 възрастни дами. Специално в Европа възрастните хора с пари са много. Нормално за всеки възрастен, те изпитват носталгия към младите си години, липсва им жизнеността и красотата, която са притежавали. И изведнъж целият този филм се разиграва от такива като тях, което ги впечатлява и оставя следа – Nissan.

Това е новата рекламна ера. Харесва ми!
SUBSCRIBE
АВТОР Юлиян Спасов
comments powered by Disqus
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+