UnArmed Robbery
РЕЖИСЬОР SETH CRAVEN  •  СЦЕНАРИСТ SETH CRAVEN
Канада / 2013 / 5'
Един мъж влиза в магазин с конкретна цел – да го обере. За целта се нуждае от няколко неща, едно от които доста сериозно липсва... Този филм е впечатляващо сполучлива младежка продукция от Канада, която със сигурност ще ви разсмее. Unarmed или Un Armed?
Р азбира се, в реалния свят не съм сигурен, дали това е най-логичното развитие на ситуацията. Даже, като се замисля, май по-скоро не е, въпреки че в Америка всичко е възможно. Светът се е нагледал на множество нелепици от всякакъв характер. Сега се сетих за един случай, в който обирджии влизат в банка, взимат масата пари, качват се в колата, чакаща ги пред входа, но полицаите пристигат в този момент и voila… всички хукват вътре в банката и след няколко минути, колата спокойно си потегля. Същински късметлии, нали!

Както и други филми в късото кино, Unarmed Robbery не търси дълбоко послание или нещо конкретно, което да ви предаде като послание, той е просто бърз, но сигурен entertainment, потапяйки ви в света на един обикновен магазин, в какъвто всеки от нас се е озовавал хиляди пъти. Повече нямам какво да кажа.
SUBSCRIBE
АКО ТИ ХАРЕСВА UnArmed Robbery, ПРЕПОРЪЧВАМЕ ТИ ДА ГЛЕДАШ И...
The Hiccup
Роб и Майкъл бързат да напуснат града след мистериозна случка със самурайски меч и rave парти. Нямат пари, колата им се разваля и за капак, Роб среща стара семейна позната, която ще обърне плановете им на 180 градуса в брутално нелепа посока.
MATT SMUKLER / САЩ / 2013 ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
АВТОР Юлиян Спасов
comments powered by Disqus
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+