Bargain
РЕЖИСЬОР RACHEL GIVNEY  •  СЦЕНАРИСТ RACHEL GIVNEY
Австралия / 2009 / 7'
Една не особено сексапилна жена се озовава седнала на един диван до гаджето на сестра си в нейно отсъствие и иска от него да си свали тениската. Какво ще направи той? В Bargain има нещо умопомрачаващо просто и в същото време екзистенциално красиво.
Т ози филм е поредна порция от приятния, гениално-простоват хумор на австралийските кинаджии. Кратки, безбюджетни, семпли откъм визия, тези филми по всяко време ще оправят деня ви. Макар ситуацията да е проста и не особено съдържателна откъм психология на героите, зад нея прозират други неща, с които можем да обобщим прагматичните дълбини на човешката природа.
 
Тя е дебела. Тя не умее да флиртува. Тя е комплексирана от себе си. Тя вероятно все още е девствена, а дори да не е, не е изпитвала пълноценна сексуална връзка. Тя гледа Model TV, защото и тя иска да е като тях, но социалните ограничения в ума й задушават вътрешната й мотивация. Тя си пада по гаджето на сестра си. Той определено не си пада по нея... Но тя щипна задника му, той се съблече почти гол и танцуваше Бионсе, макар да се чувстваше като дърво в тази обстановка. Той беше щастлив, заради парите. Тя беше щастлива заради топлата му плът. И двамата бяха щастливи в резултат на коренно различни по естество неща. Интересно.
SUBSCRIBE
АВТОР Юлиян Спасов
comments powered by Disqus
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+