Dinner Date
РЕЖИСЬОР TOM ANTOS  •  СЦЕНАРИСТ TOM ANTOS
САЩ / 2011 / 4'
Днес е капиталистически Св. Валентин. Ние спазваме традициите, затова представяме Dinner Date - филм за космическите разлики във вижданията на жените и мъжете, но със сериозна доза черен хумор! Даже е със субтитри.
D inner Date ляга на световния мейнстрийм "жени vs, мъже", който аз намирам за преднамерено поддържан, защото спомага определени икономически сектори, но няма да задълбавам в тази тема. Въпреки че тази тема е клише, самият филм е доста як. Актьорската игра е отлична, самите герои са някак не от най-типичните за такъв тип американски продукции. Сюжета е простичък, но със сигурност ще ви разсмее, защото някакси интерпретациите са толкова различни, но логични, че накрая се чудите дали наистина мъжете и жените не идват от различни планети.

Този филм е специален поздрав за всички гълъбчета, които имат днешния ден за празник и активизират цветарския сектор.
SUBSCRIBE
АКО ТИ ХАРЕСВА Dinner Date, ПРЕПОРЪЧВАМЕ ТИ ДА ГЛЕДАШ И...
Brain Divided
Тя е готина мацка. Той иска да я впечатли. Само че двете половини на мозъка му имат различни мнения по въпроса как това ще се случи. Едно филмче за всички, които са имали сконфузни първи срещи. (С бонус - съвет как да оправим нещата, след като оплескаме всичко.)
JOON SHIK SONG / САЩ / 2013 ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
АВТОР Юлиян Спасов
comments powered by Disqus
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+