Section 44
РЕЖИСЬОР DANIEL WILSON  •  ПРОДУЦЕНТ HOT TAIL FILMS
Великобритания / 2008 / 5'
В този трилър, един мъж ще бъде отвлечен посред бял ден. По всичко личи, че разпитващите са добре усведомени и знаят защо той е там, но проблемът е, че той не знае защо е отвлечен. Филмът определено ще ви задържи вниманието, а краят ще ви удари като плесник!
Ф илмът е... пикантен. Сигурно това е паралела между вкусовите квалификации и филмовите такива, който в случая звучи на място. Ако се чудите каква поука може да се извади от този филм... ами много. Те му причиниха егати стреса и никой не допусна, че макар и незначителни, той може да извади някои от кирливите ризи на гениалната си фамилия. Изцепи също, че е изневерил на годеницата си... Ами в световен мащаб изневерите са да кажем сто. От тези сто едва 8 се хващат. Най-важната поука, която трябва да имате предвид - Ако ви отвлекат не казвайте, че изневерявате!
 
Разбира се, поуките се нареждат по приоритети, в зависимост от гледната точка. Не знаете какво може да очаквате от човек в стресова ситуация – 2. Не правете такива изненади за рождения ден, камо ли на сина ви, който е наясно със схемите ви – 3. Както и да го  приемете, Section 44 е от запомнящите се късометражи, дори ми е в личните фаворити.
SUBSCRIBE
АВТОР Юлиян Спасов
comments powered by Disqus
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+