Stopover
РЕЖИСЬОР NEIL STUBBINGS  •  ПРОДУЦЕНТ NEIL STUBBINGS
Швейцария / 2012 / 4'
Един човечец си кара колата в морето от астероиди, за да стигне до планета, където може да се облекчи, че в обширния Космос обществените тоалетни са рядкост. Neil Stubbings от Швейцария е създател на тази кратка, но брутално забавна 3D анимация.
S topover е от онези свежи, кратки, запомнящи се и забавни анимации, които същевременно са толкова нелепи, че се чудите какво по-напред може да се изведе от тях метафорично. В случая имаме един герой, който има огромна нужда да спре някъде да пусне една вода, но се озовава на неподходящото място в неподходящ момент. Може да не намирате голям смисъл в това, но всъщност анимацията е достатъчно извън рамките, че да може да се правят различни паралели, а и Stopover е подходящо филмче за разтоварване в обедната почивка или дори сега ако сте усетили нуждата да се разсеете замалко от работа.
SUBSCRIBE
АКО ТИ ХАРЕСВА Stopover, ПРЕПОРЪЧВАМЕ ТИ ДА ГЛЕДАШ И...
E. T. A.
Едно приключение в космоса, което всъщност се оказва доста скучно. Това не би трябвало да е изненадващо, защото там има много пространство и малко неща, които да се случват. Героят ни няма от какво да се притеснява, но ще остане ли спокоен до края?
HENRIK CLAUSEN / Дания / 2008 3D АНИМАЦИЯ / КОМЕДИЯ
АВТОР Юлиян Спасов
comments powered by Disqus
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+