АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Сърбия Япония Белгия ЮАР Южна Корея Франция Израел Хаити Испания Индия Колумбия Германия Гренландия Великобритания Америка Китай САЩ Хонг Конг Швеция Австрия Португалия Швейцария Нова Зеландия Холандия Чехия Аржентина Ирландия Украйна Гърция Хърватска Малайзия Босна и Херцеговина Тайланд Полша Канада CAN+JAP+RUS Бермуда Дания Венецуела Иран Румъния Норвегия България Египет Бразилия Сърбия & България Австралия Европа Мексико Русия
Destiny
Един човек се събужда, мие си зъбите, пие си кафето, взима си куфарчето и излиза за работа, когато се случва нещо... Събужда се отново, мие си зъбите, открива нещо странно... Събужда се отново... вече знае какво трябва да прави. Тази история ще ви смрази!
MANUEL ALLIGNE / Франция 3D АНИМАЦИЯ / ФАНТАСТИКА
Monobrow
Една не точно красавица не може да се примири със сключените вежди на приятеля си, но и не иска да му го каже в очите. Решава да опре до услугите на една необичайна компания. Тънка е линията между... едната и другата вежда.
LINDAL MOODY / Австралия ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Flamingo Pride
Прайдовете са съвкупност от животни от един вид, съжителстващи в йерархия. Фламингото е единствената розова птица. Щъркелите са красиви. Тигрите са диви. Патките са прости. Филмът е скандален. Welcome to Flamingo Pride!
TOMER ESHED / Германия 3D АНИМАЦИЯ / КОМЕДИЯ
Gumdrop
Помните ли новината, че в направата на Аватар има българско участие?! Същият човек участва в създаването и на този филм – Венти Христова. Gumdrop e диалог с един робот, роден в София разказващ кой е той, какво обича, какво не обича, за какво мечтае...
K. CONRAN & S. LAWS / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ФАНТАСТИКА
Closed Doors
Едно момче чува странни звуци от съседния апартамент. Отива да провери какво се случва, чукайки на вратата. Отваря момиче с кръв от носа. Случващото се там на пръв поглед е ясно, но дали всичко е такова, каквото изглежда? Дали реалността е такава, каквато той я възприема?
JAMES BUTTON / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
BOO!
За една възрастна двойка шегите и ежедневния хумор са нещо присъщо. Има една малка подробност. Шегите им са груби и обвързани със смърт, което обективно погледнато е нещо като подготовка за предстоящия край. Странен и черен, BOO ще ви разтърси!
RUPERT REID / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
The Laundromat
Мъж и жена се срещат в обществена пералня. Той няма дребни, а тя май няма да си тръгне оттам с прането, с което е влязла. В тази смешна и секси история има нещо черно и показателно за начина, по който функционира днешния свят.
TIMOTHY MELVILLE / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
Stray
Paul Auster е казал: Светът се управлява от шанса. Случайността е навсякъде и по всяко време в живота ни. Тази идея намира интересно въплъщение в появата на нещо, което ще извади служителя на една слънчева база от дневната рутина.
ANDREW ATEBERRY / САЩ 3D АНИМАЦИЯ / ФИЛОСОФСКИ
En Tus Brazos
В En Tus Brazos, съчетанието на красиви движения, страст и дълбока отдаденост между двама души ще сътвори един невероятен танц между душите им. Една история за изтънчеността, тангото и любовта, за която няма граници.
MATTHIEU LANDOUR / Франция 3D АНИМАЦИЯ / РОМАНТИЧЕН
Тишето
Тишето, неговият приятел и една дама се озовават заедно в заседнал асансьор. За краткия престой там, всеки ще покаже частица от себе си, което ще провокира нещо повече от просто отношения между непознати.
МАРТИН ПЕТРОВ / България ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+