АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Мексико Малайзия Япония Хърватска Южна Корея Хаити Португалия Украйна Полша Русия Хонг Конг Австралия Германия Аржентина Европа CAN+JAP+RUS Тайланд Холандия Бермуда Индия Чехия България Сърбия & България Швеция Гренландия Египет Швейцария Белгия ЮАР Нова Зеландия Америка Колумбия Испания Гърция Румъния Китай САЩ Израел Сърбия Канада Ирландия Босна и Херцеговина Великобритания Бразилия Норвегия Франция Австрия Венецуела Дания Иран
Rha
В света на Rha, изкуствения интелект не само се е развил, но и вече не е под контрола на биологичните му създатели. В този словесен сблъсък между живо същество и робот, макар да е очевидно кой е по-силен, машината си остава просто машина.
KALEB LECHOWSKI / Германия FX ЕФЕКТИ / ТРИЛЪР
El Valor del Dinero
Един мъж иска нов живот отива на едно необичайно място, за да си купи нещо необичайно. El Valor Del Dinero, дело на колумбиеца Raul Gutierrez поставя много въпроси, чиито отговори можем да намерим във философията на живота.
RAUL GUTIERREZ / Колумбия ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
Section 44
В този трилър, един мъж ще бъде отвлечен посред бял ден. По всичко личи, че разпитващите са добре усведомени и знаят защо той е там, но проблемът е, че той не знае защо е отвлечен. Филмът определено ще ви задържи вниманието, а краят ще ви удари като плесник!
DANIEL WILSON / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
Tolerantia
Един човек се събужда в праисторическите времена и строи пирамида, за да се поклони на Слънцето. Този миг на душевна хармония може да бъде нарушен само от едно нещо. От липсата на едно човешко качество. Tolerantia!
IVAN RAMADAN / Босна и Херцеговина 3D АНИМАЦИЯ / ФИЛОСОФСКИ
Train
Съмнителен негър се качва в метрото и сяда, а пред очите му един мъж тормози жена. Тези, които виждат случващото се правят, че нищо не се случва, включително и той без да подозира, че мигове по-късно ще бъде подложен на изпитание.
DARIUS C. MONROE / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
The Gift
Някъде недалеч в бъдещето, в Руската федерация един куриер носи нещо, което струва изключително много пари и носи нещастие на всеки докоснал го. Едно от най-големите късометражни постижения във визуалната фантастика, дело на Ридли Скот.
CARL E. RINSCH / САЩ FX ЕФЕКТИ / ФАНТАСТИКА
Be My Valentine
Едно момче си пада по момичето в библиотеката. Прави различни опити без думи да й привлече вниманието и да я покани на среща, но неуспешно. И тогава музиката промени нещата... Филм за красивата любов. Be My Valentine от... Малайзия!
NICK DAVIS / Малайзия ИГРАЛНО КИНО / РОМАНТИЧЕН
El Vendedor de Humo
В едно малко градче се появява мистериозен магьосник със способности да превърне и най-малката никому нужна клечица във величествено дърво. Каква обаче е неговата цел и дали всичко е такова, каквото изглежда? История за илюзии и грандиозна измама.
JAIME MAESTRO / Испания 3D АНИМАЦИЯ / ФЕНТЪЗИ
Приказка
Приказка е анимация, сътворена на таблет през далечната 2009, което я превръща в постижение, с което трябва да се гордеем, защото е българско. Сюжета е оригинален и впрочем ще видите какво значи интерпретация на метафора в буквалното й значение.
ДАНИ ЛАЗАРОВ / България НЯМО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
Paperman
Какво може да се случи, когато най-малко очакваш? Какво може да промени само един човешки поглед? Как любовта може да съживи и най-неживата природа и да накара хиляди хартиени ракети да полетят? Анимацията, която докосна 10 милиона души за 5 дни.
JOHN KAHRS / САЩ 3D АНИМАЦИЯ / РОМАНТИЧЕН
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+