АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Австрия Америка Израел Гренландия Украйна Чехия Норвегия Нова Зеландия Швейцария Венецуела Хонг Конг Япония Тайланд Босна и Херцеговина Европа Хаити Испания Аржентина ЮАР CAN+JAP+RUS Португалия Египет Великобритания Белгия Сърбия & България Швеция Ирландия Бразилия Колумбия Южна Корея Холандия Австралия Германия Иран Индия Мексико Хърватска Франция Полша Канада България Русия Сърбия Румъния Гърция Дания Малайзия Китай Бермуда САЩ
Dog Meet Goose
Някои филми имат интересен ефект, провокиращ чувството за емпатия, в степен, в която се чувствате свидетели на филмовата реалност, а не просто зрители. В тази история, навлизаща в тъмните кътчета на човешката психика, една мимолетна игра ще промени нечий живот.
JON BRYANT CRAWFORD / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Кал
Чужденец, който се разхожда по окаяните български улици неволно се превръща в повод за поредното битово престъпление - обир на обикновена лавка. Съдбата на тези двама герои ще бъде свързана с кръв в този филм за българската действителност.
ИВАЙЛО СИМИДЧИЕВ / България ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Brazzaville Teen-Ager
Гюнтер е млад журналист, чийто баща е на смъртния одър. Двамата никога не са могли да си говорят истински. Това кара главния герой да се впусне в невероятна и абсурдна авантюра, чрез която да върне жизнените сили на татко си и най-накрая да намери общ език с него.
MICHAEL CERA / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДРАМЕДИЯ
Wednesday
Мъж и жена, родени в един и същи ден, един и същи час и в същата болница, се срещат години по-късно. Как се е развил живота на всеки от тях? Вярвате ли в съдбата? Няма значение. Понякога нещата просто са това, което са. Един впечатляващ дебют за режисьора Rob Sorrenti.
ROB SORRENTI / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
The Waiting Room
Чакалнята на холандска гара ще се превърне в арена на особен любовен дуел с неочакван край. Мъж на средна възраст използва времето до пристигането на влака му, като оглежда жените около него. Похотливият човечец ще си намери майстора в лицето на Момичето.
JOS STELING / Холандия ИГРАЛНО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
Julian Assange Interview
Преди 7 години стартира WikiLeaks, проектът, който промени хода на историята. Julian Assange, неговият основател, стана един от най-издирваните хора на планетата. До днес медиите не говорят много за този проект. Как Тайните на света промениха света?!
DAVID FROST / САЩ МУЛТИМЕДИЯ / ДОКУМЕНТАЛЕН
Cashback
Нощните смени като цяло са скучно и тягостно преживяване. Разбира се, хората са измислили начини да се справят в борбата с времето. Бен обаче може нещо, за което всички мъже ще му завиждаме. Може да се наслаждава на женското тяло колкото му душа иска.
SEAN ELLIS / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
West African Truckers
Ако си представяте Африка като тази от Цар Лъв с обширните савани, жирафи, дебели дървета и красиви жени с плодове на главите си (това, от други филми)... сте в дълбока заблуда. Западна Африка е паралелен на нашия свят, но в най-лошата му светлина.
VICE / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
Contra El Mar
Въпреки неодобрението на съпругата си, Хектор се занимава с дълбоко гмуркане, за да си осигурява прехраната и да пести за собствена лодка. След инцидент обаче Хектор ще се наложи да противопостави смъртоносния риск на професията и отговорносттите към семейството.
RICHARD PARKIN / Мексико ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Connecting
Когато бях малък, вярвах в едно бъдеще, донякъде стъпвайки на фантастиката, книгите и логичната мисъл какво може да се появи. Днес съм на 21, но бъдещето вече не е бъдеще, а е тук и сега. В настоящето, в което е трудно да се каже какво ще стане дори след 10 години.
BASSETT & PARTNERS / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+