АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
Франция 47
  Малайзия Великобритания Нова Зеландия ЮАР Чехия Бразилия Венецуела Бермуда Египет Норвегия Европа Колумбия Израел Франция Америка Южна Корея Хаити Португалия Украйна Босна и Херцеговина Гърция Австрия Швеция България Китай Ирландия Мексико Холандия Иран Австралия Хонг Конг Испания Япония Сърбия Румъния Тайланд Швейцария Хърватска Германия Аржентина Русия Индия Гренландия Сърбия & България Дания CAN+JAP+RUS Белгия Канада Полша САЩ
Ozo
Маймуната Ozo си е свилa нечие яйце, щраусът Nene от своя страна пък го открадва от Ozo и преследването започва. Френската анимация ще ви накара да се смеете... A откога това е недостатъчно?
ALEX VIAL, MARTIN BRUNET / Франция АНИМАЦИЯ / КОМЕДИЯ
Shall We Kiss
Една актриса подранява за поредното прослушване. В малкото оставащо време, тя решава да репетира като за последно. С помощта на непознат мъж, тя ще упражни ролята си. За него обаче остава иронията... Shall We Kiss?!
PIERRE OLIVIER / Франция ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Tsume
Млада, красива ученичка ни изпраща обратно в ученическите години, където външният вид до голяма степен определя социалният статус. Мислите за очна линия и лак за нокти обаче бързо се превръщат в обещаваща психодрама на нелепо появилият се убиец.
DAVID BRONER / Франция 3D АНИМАЦИЯ / ТРИЛЪР
Le Bateur Du Bolero
През 1992г Patrice Leconte разказва история за барабанист, който е част от оркестър, чиято задача е да изсвири всеизвестното Boléro на Ravel. Leconte, дълбоко убеден в скуката на Boléro навлиза в психиката на барабаниста и изследва ефекта от постоянния повтарящ се ритъм.
PATRICE LECONTE / Франция ИГРАЛНО КИНО / ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
RED
Из тъмните улички на голям град броди сериен убиец, атакуващ жени, облечени в червено. Дел, чиято собствена жена е една от жертвите, работи като криминален фотограф по случая. Една вечер, в тишината на нощните улици, той ще срещне както следващата жертва, така и убиецът...
A. CHARLEUX, A. BRUNET / Франция 3D АНИМАЦИЯ / FILM NOIR
Mortys
Този филм ще разгледа Смъртта от друга гледна точка. По-скоро от гледната точка на самата Смърт. Добре де, ако трябва да съм честен, това е гледната точка на сина на Смърт, Мортис. Дали е добре технологията да навлезе и в техния пипкав бранш?
NICOLAS VILLENEUVE / Франция 3D АНИМАЦИЯ / ФЕНТЪЗИ
Dans La Tête
Един войник открива, че е умрял и се е озовал пред портите на рая. Пред него обаче се поставя едно последно изпитание, което в последствие ще го отведе до една дилема. Дилема, която днес е въпросът пред човечеството, чийто отговор е смисълът на живота.
GREGORY DAMOUR / Франция 3D АНИМАЦИЯ / ЧЕРЕН ХУМОР
Destiny
Един човек се събужда, мие си зъбите, пие си кафето, взима си куфарчето и излиза за работа, когато се случва нещо... Събужда се отново, мие си зъбите, открива нещо странно... Събужда се отново... вече знае какво трябва да прави. Тази история ще ви смрази!
MANUEL ALLIGNE / Франция 3D АНИМАЦИЯ / ФАНТАСТИКА
ПРЕДИШНА12СЛЕДВАЩА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+