АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
Франция 47
  Гренландия Хаити Великобритания Нова Зеландия Гърция България Южна Корея Австрия Португалия Аржентина Босна и Херцеговина Белгия Норвегия Канада Франция ЮАР Израел Швеция Русия Малайзия Иран Египет Колумбия Бразилия Полша Холандия Швейцария САЩ Мексико Бермуда Индия Америка Испания Сърбия Чехия Китай Румъния Германия Хонг Конг Хърватска Тайланд Ирландия Сърбия & България Европа CAN+JAP+RUS Австралия Дания Венецуела Украйна Япония
Breakfast in Paris
Прости житейски инструкции: когато мама настоява, свийте се в ембрионална поза, съпротивата е безсмислена. Тази кратка, но епична анимация ни напомня, че не всички дразнители са лоши по природа.
AURELIE GOMEZ / Франция АНИМАЦИЯ / ЕКШЪН
Shall We Kiss
Една актриса подранява за поредното прослушване. В малкото оставащо време, тя решава да репетира като за последно. С помощта на непознат мъж, тя ще упражни ролята си. За него обаче остава иронията... Shall We Kiss?!
PIERRE OLIVIER / Франция ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Shunpo
Мигновено придвижване, бързата стъпка, неотменна част от онова бойно изкуство, което трябва да овладееш до съвършенство, за да противопоставиш застоя и рутината на желанието за движение...
STEVEN BRIAND / Франция ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
You Like
Масовият дефект е велик феномен. Сборът от масите на всички частици, които изграждат атома, е по-голям от масата на самия атом. Ако ядрото беше с големина на тенис топка, най-близкият електрон щеше да се намира на 4 км. Другото е празнота. Бахти постмодернизма...
PARTIZAN ANIMATIONS / Франция АНИМАЦИЯ / ДОКУМЕНТАЛЕН
Tsume
Млада, красива ученичка ни изпраща обратно в ученическите години, където външният вид до голяма степен определя социалният статус. Мислите за очна линия и лак за нокти обаче бързо се превръщат в обещаваща психодрама на нелепо появилият се убиец.
DAVID BRONER / Франция 3D АНИМАЦИЯ / ТРИЛЪР
Body Language
Докато двама влюбени опитват да намерят път към себе си, душите им водят ожесточена битка с грозотата на човешкото лицемерие. Или колко е важно да бъдем себе си в общество, в което видимото е издигнато на пиедестал, за сметка на истинската страна на нещата.
JONATHAN RIO / Франция ИГРАЛНО КИНО / РОМАНТИЧЕН
Le Bateur Du Bolero
През 1992г Patrice Leconte разказва история за барабанист, който е част от оркестър, чиято задача е да изсвири всеизвестното Boléro на Ravel. Leconte, дълбоко убеден в скуката на Boléro навлиза в психиката на барабаниста и изследва ефекта от постоянния повтарящ се ритъм.
PATRICE LECONTE / Франция ИГРАЛНО КИНО / ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
Logorama
Влезте в един свят, на който вече сте отворили вратата. Безкрайно много лога ще оживеят, за да разкажат една история, която може би вече се случва около нас. Какво може да разтърси този корпоративен свят и защо точно Роналд Макдоналд играе откаченият злодей?
FRANÇOIS ALAUX / Франция 3D АНИМАЦИЯ / ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+