АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН 19
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Босна и Херцеговина Белгия CAN+JAP+RUS Индия Русия Австралия Дания Ирландия Испания Великобритания Гърция ЮАР Венецуела Европа Украйна Малайзия Чехия САЩ Колумбия Гренландия Румъния Швейцария Южна Корея Германия Китай Египет Швеция Аржентина Норвегия Сърбия & България Япония Нова Зеландия Португалия Иран Полша Хърватска Франция Холандия Тайланд Хаити България Бермуда Сърбия Америка Израел Хонг Конг Канада Австрия Бразилия Мексико
Mobius
В Zona de Silencio, някъде из дълбоките мексикански пустини, един фотограф ще заснеме нещо, което изобщо не му е работа да вижда. Когато обаче представителите на наркокартелите го хващат, той ще разкрие нещо много по-голямо...
VINCENT LAFORET / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ЕКШЪН
Method
В този филм един полицай трябва да изтръгне важна информация от жена. Дали ще успее?! Дали всичко е въпрос на методи?! Method по интересен начин ще направи преход между две измерения на киното, нещо което много рядко срещаме във филм, изобщо.
GREGORY SMITH / USA ИГРАЛНО КИНО / ЕКШЪН
The Punisher: Dirty Laundry
В произволно американско гето местният криминален бос сее ужас и кръв заедно с антуража си. Един едричък тип се е запътил към пералните автомати, когато става свидетел на зверствата на бандитите. Ще ги подмине ли и той, както правят всички останали?
PHIL JOANOU / USA ИГРАЛНО КИНО / ЕКШЪН
Post Human
Как ще изглежда света, когато в биологичната ни еволюция се появи човек v2.0? А какво ще стане когато правителството започне да ги отвлича, за да изследва свръхсилите им? А знаете ли, че един от героите оставя черни дупки след себе си?! Филмът не е за хора със слаби сърца.
COLE DRUMB / САЩ АНИМЕ / ЕКШЪН
Road to the Cup
Най-добрите играчи на League of Legends са анимирани и показват любимите си герои. Или по-скоро се сливат с тях. Направено специално за финала на световното първенство, клипчето съчетава епични схватки, елементи от играта и по някаква причина - танцови стъпки.
LEAGUE OF LEGENDS / САЩ АНИМЕ / ЕКШЪН
The Come Up
Снимачната площадка на Холивуд е професионална джунгла и действията ти там са въпрос на кариерно оцеляване. Никой не разбира това по-добре от младшите асистенти и за да се докаже на шефа си един от тях е готов да се впусне в екшън сцени в стил... “Умирай трудно”.
KIRK SULLIVAN / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ЕКШЪН
Tempo
Tempo е филм за група учени, които създават машина, чрез която овладяват времето. Нещо като машина на времето, ама не точно. По-интересното обаче е, че Tempo е поредния епичен микс между иновативна рекламна стратегия и късометражно кино.
SETH WORLEY / САЩ FX ЕФЕКТИ / ЕКШЪН
The German
Действието се развива през Втората световна война. Британски пилот е по петите на немски пилот високо във въздуха, за да отмъсти за брат си. Да отнемеш живота обаче на мъж, гледайки го в очите се оказва по-трудно от очакваното.
NICK RYAN / Ирландия FX ЕФЕКТИ / ЕКШЪН
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+