АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  САЩ Румъния Южна Корея Белгия Бермуда Тайланд Сърбия Ирландия Хаити Европа Швеция Канада Великобритания Малайзия Иран Египет Япония Мексико Колумбия Франция CAN+JAP+RUS Китай Гренландия България Испания Русия Израел Бразилия Дания Германия Аржентина Хърватска Америка Нова Зеландия Холандия Полша Индия ЮАР Австрия Сърбия & България Хонг Конг Норвегия Австралия Гърция Украйна Венецуела Чехия Португалия Швейцария Босна и Херцеговина
Learning Spanish Hard Way
Никога не знаеш какво предстои. Можеш само да предполагаш. В най-обикновения ден на рутина и скучна работа може да ви се случи нещо, което да обърне живота ви. Както например този доставчик на храна не подозира, че тази доставка ще я запомни за цял живот !
ERIC J. STOLZE / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Lifted
Смешна анимация от Pixar за едно извънземно, което провежда практически изпит по управление на летяща чиния под зоркото око на друго извънземно. В какъв провал обаче може да се превърне този изпит?
GARY RYDSTROM / САЩ 3D АНИМАЦИЯ / КОМЕДИЯ
A Family Portrait
A Family Portrait е странна и черна интерпретация на една фотосесия, в която тъмните, неказани и гадни истории в едно семейство лъсват наяве под наблюдението на фотографа. Една гениална гротеска...
JOSEPH PIERCE / Великобритания АНИМАЦИЯ / ПАРОДИЯ
Portal: No Escape
Жена се събужда в килия без да помни коя е, нито къде се намира. Но тя притежава нещо важно – острота на мисълта, която й позволява да забелязва неща, които обикновения човек не забелязва. Дали това обаче е достатъчно, за да избяга?!
DANIEL TRACHTENBERG / САЩ FX ЕФЕКТИ / ТРИЛЪР
Partly Cloudy
Облаците са боговете, творенията им са живота, дъждът са сълзите им, гръмотевиците са яростта им, щъркелите са куриерите им, дъгите са емоциите им, въздухът е поезия. Коя ли е черната овца в този приказно красив свят?
PETER SOHN / САЩ АНИМАЦИЯ / ФЕНТЪЗИ
Remember
„Спомените са много по-важна част от вас, отколкото си мислите. Те са онази част, която ви дава усещането „аз“. Ако започнете да ги губите, ще се почувствате гол и празен... ще почувствате, че губите самия себе си. Без спомените си вие сте никой!“
ELIOT RAUSCH / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Galactic Mail
Междупланетарният бизнес е нещо съвсем нормално. Има си различните сектори, включително и транспортен. Там се борят два гиганта – UPS и FedEx. Колко ожесточена е битката между тях и какво по-дълбоко може да се крие в това?
ASTEROKID / Великобритания 3D АНИМАЦИЯ / ПАРОДИЯ
3x3
Впечатляващ португалски филм за един охранител и един чистач в един баскетболен салон. На пръв поглед и двамата изпълняват очевидните си роли, но дали всичко е такова, каквото изглежда?! Това е вторият филм на Nuno Rocha, с цели 14 световни награди!
NUNO ROCHA / Португалия ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Alpha
В контекста на предстоящото изравняване на планетите, Alpha е една интересна интерпретация на това „събитие“, която забърква маймуните, планетите и първично-животинските инстинкти в една забавна и свежа анимация със замисъл!
NICOLAI SLOTHUUS / Дания 3D АНИМАЦИЯ / КОМЕДИЯ
The Girl is Mime
Клив Бъкъл е мим. Заради смъртта на жена му той е на разпит в полицията, който протича много интересно, защото мимовете не говорят. Те са сигурни, че той е убиеца, но нямат доказателства. The Girl Is Mime е първият ням филм в Кинематограф.BG
TIM BUNN / Великобритания НЯМО КИНО / ЧЕРЕН ХУМОР
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+