АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Германия Испания Полша Хърватска Хаити Тайланд Швейцария САЩ Франция Австралия CAN+JAP+RUS Бразилия Европа Израел Сърбия & България Венецуела Великобритания Босна и Херцеговина Южна Корея Румъния Чехия Австрия Дания Португалия Хонг Конг Гърция Гренландия ЮАР Сърбия Аржентина Нова Зеландия Ирландия Канада Бермуда Америка Малайзия България Индия Белгия Холандия Колумбия Япония Китай Норвегия Мексико Швеция Русия Украйна Египет Иран
Melon Head
Помните ли онзи човек, с когото излязoхте някога, за да отбиете номера и просто се примирихте, че трябва да изтърпите само една среща. Как беше? Е, надали е била по-фрапантна среща от тази...
Andy Fortenbacher / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ПАРОДИЯ
A Tout Prix
Бивши служители на голяма компания отвличат нейния председател. Френски сенатор защитава засилването на мерките срещу тероризма в телевизионно предаване. В светлината на Шарли, A Tout Prix има ефекта на кофа студена вода.
YANN DANH / Франция ИГРАЛНО КИНО / ЕКШЪН
Mouse X
Мъж се събужда на непознато място и тръгва на пътуване из лабиринта на еднаквостта, за да открие, че не е единственият той. Търсенето го отвежда до дори по-страшен извод. Една (или всички?) човешка съдба се оказва не по-различна от тази на бялата лабораторна мишка, предмет на експеримент в напълно контролирана среда.
JUSTIN TAGG / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ФАНТАСТИКА
The Handyman
Ежедневието на една самотна жена се превръща в кошмарна и опасна игра на котка и мишка, когато разбира, че тя е допуснала много опасен човек в живота си. Кой е ловецът и кой е плячката? В този нажежаващ трилър важи поговорката: “Човек за човека е вълк.’’
SIMON RUMLEY / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Jerrycan
Гениалните сюжети са най-често простичките истории. "Jerrycan" е универсална история за група момчета, които, принудени от скуката, се впускат в опасна игра. Едно от тях обаче ще бъде принудено да направи избор на живот и смърт...
JULIUS AVERY / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Looms
Сред ритмите на лоялността, завещанието и смъртта, Looms се центрира около универсалната дилема, пред която е изправен самотен фермер: да промени живота си или да се придържа към корените си.
THE FUNK BROTHERS / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
Cherries
Учениците в един клас ще бъдат подложени на нестандартен тест, чрез който учителят ще се опита да разшири кръгозора им. Този урок ще го запомнят завинаги, защото в него изпитанието е по-дълбоко от рационалното разбиране за света.
TOM HARPER / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ФИЛОСОФСКИ
Suburbia
В един топъл априлски ден Джоел влиза в цветарски магазин, за да изчака приятелката си. Затишието може би единствено подсказва, че ще се случат страшни неща по улиците. Неща, които ще изпитат човешкия страх до пределите му. Suburbia е смущаващ. По реални събития.
ANTONIO ORENA-BARLIN / Австралия ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Validation
Какво е необходимо, за да си щастлив? Да видиш в хората около себе си нещо красиво и да го оцениш по достойнство– това не е ласкателство, не е дипломация. Това е изкуство. Изкуството да даряваш радост на себе си и другите. Един филм за силата на усмивката и добрата дума.
KURT KUENNE / САЩ ЧЕРНО БЯЛ / ДРАМЕДИЯ
Dinner and a Movie
Randy Stubleski не може да намери половинка по стандартния начин, но пък някак успешно го постига в сайт за запознанства с жени докато е в затвора. Уви, срещата между двамата ще протече по-различно от очакваното. Един филм, който ще ви остави със смесени чувства.
BEN ASTON / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ДРАМЕДИЯ
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+