АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Сърбия & България Норвегия Хърватска Колумбия Босна и Херцеговина Австралия Бермуда Египет Хаити Южна Корея Франция Аржентина Австрия Румъния Сърбия Канада Испания Тайланд Китай Америка Бразилия Ирландия Чехия Дания САЩ Нова Зеландия Иран Хонг Конг Швеция Великобритания Гърция Швейцария Украйна ЮАР Мексико Белгия Гренландия Индия Полша Германия Европа CAN+JAP+RUS Малайзия Португалия Холандия България Япония Израел Венецуела Русия
Project Kronos
Project Kronos е документален филм, случващ се в недалечното бъдеще, разказващ за прага, пред който човечеството е изправено – междузвездно пътуване. Разкритията обаче, които правят учените отиват доста по-далеч и излизат от познатия ни свят.
HASRAF ‘HAZ’ DULLUL / САЩ FX ЕФЕКТИ / ФАНТАСТИКА
The Debt Collector
Hoovy е събирач на дългове във времена на масова бедност, известни като Голямата депресия през 1930. При поредната къща, която посещава, ще се случи нещо, заради което, хората, за които работи ще го поставят пред тежка дилема. The Debt Collector е уестърн от класа.
MICHAEL GARCIA / САЩ ИГРАЛНО КИНО / УЕСТЪРН
Tempo
Tempo е филм за група учени, които създават машина, чрез която овладяват времето. Нещо като машина на времето, ама не точно. По-интересното обаче е, че Tempo е поредния епичен микс между иновативна рекламна стратегия и късометражно кино.
SETH WORLEY / САЩ FX ЕФЕКТИ / ЕКШЪН
Security
Security е история за охранител на обикновен супермаркет, който хваща една жена в кражба два пъти. Тя обаче ще го накара да направи нещо, което не е правил никога досега. Security, освен че за жанра си може да се нарече класика, носи доста силна идея.
LARS HENNING / Германия ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Семейни неприятности
Богат дядо пазарува редовно в магазина за хранителни стоки с тайната надежда значително по-младата продавачка да му обърне внимание. След като не се получава, прибягва до един (почти) сигурен метод за прелъстяване – пари.
АНТОН ПАРТАЛЕВ / България ИГРАЛНО КИНО / ДРАМЕДИЯ
Ter Ter
Предградията на Париж са еквивалент на Бруклин в Ню Йорк, околностите на Детройт и Люлин в София. Наркотици, пари, оръжия, агресия по същите градинки, по които децата играят. В Ter Ter, неуловими от закона, точно те продават хашиш...
FABIEN CARRABIN / Франция ИГРАЛНО КИНО / ЕКШЪН
Red Balloon
Младо момиче прекарва поредната си вечер като детегледачка в една къща, вместо да излезе навън с приятели. Скучната вечер обаче бързо ще се превърне в истински кошмар. Red Balloon с 6 номинации ще ви държи в напрежение до самия си край!
ALEXIS WAJSBROT / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
C: 299,792 km/s
299,792 km/s е скоростта на светлината. Това е и скоростта, с която се движи група бойни кораби към дълбините на Космоса, за да търси спасение за човечеството. Малка подробност, с която екипажите не са наясно е, че билета им за Вселената е еднопосочен.
DEREK VAN GORDER / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ФАНТАСТИКА
Plurality
След като в Ню Йорк стартира нова identity-scanning технология през 2023, хората могат не само да отключват врати и да пазаруват само с едно докосване, но полицията може да ги проследява навсякъде. Престъпността пада, но системата си има и странични ефекти.
DENNIS A. LIU / САЩ FX ЕФЕКТИ / ФАНТАСТИКА
Mars & Venus
Психологически трилър с нотки на драма и интересен философски замисъл. Една жена е преследвана от духа на съпруга й, който умира при катастрофа. Дали обаче всичко е такова, каквото изглежда? Какво дели живота и смъртта? Mars & Venus!
JERAD DANE BENSIK / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+