АНИМАЦИЯ
3D АНИМАЦИЯ
АНИМЕ
МУЛТИМЕДИЯ
НЯМО КИНО
ЧЕРНО БЯЛ
FX ЕФЕКТИ
ИГРАЛНО КИНО
STOP MOTION
МУЗИКА
ДОКУМЕНТАЛЕН
ДРАМА
ДРАМЕДИЯ
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН
ЕКШЪН
ЕПИЧЕН
КОМЕДИЯ
ПАРОДИЯ
ПРИКЛЮЧЕНСКИ
РОМАНТИЧЕН
САТИРА
ТРИЛЪР
УЕСТЪРН
УЖАСИ
ФАНТАСТИКА
ФЕНТЪЗИ
ФИЛОСОФСКИ
ЧЕРЕН ХУМОР
FILM NOIR
2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 1974 1956
  Япония САЩ Швеция Хърватска Мексико Австралия Индия Китай Египет Хаити Франция Испания Русия Венецуела CAN+JAP+RUS Норвегия Бразилия Австрия Америка Босна и Херцеговина Гърция Иран Белгия Германия Ирландия Дания Колумбия Аржентина Тайланд Холандия Великобритания Португалия Сърбия & България България Хонг Конг Гренландия Канада Сърбия Бермуда Полша Нова Зеландия Швейцария Израел Румъния ЮАР Южна Корея Чехия Украйна Малайзия Европа
Stoned Kids
Искаш ли да видиш как деца на по-малко от 10 години, включително и прохождащите, биват интоксикирани с преработена марихуана? Това или те е накарало да се заливаш от смях, или да цъкаш с език от възмущение. Гледай този филм на VICE, за да не остане помен и от двете.
VICE / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДОКУМЕНТАЛЕН
The Duel at Blood Creek
Ранна английска утрин. Лорд Олсбри е дошъл на историческо място, където се е ляла много благородна английска кръв, за да се дуелира в името на честта си. Изведнъж се появява втори благородник. После трети. Четвърти. Английски хумор в една свежа комедия.
LEO BURTON / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / КОМЕДИЯ
Skhizein
След като го удря метеорит, Хенри се озовава на точно 91см от мястото, на което съществува в пространството. Това разместване води до един куп проблеми, които Jeremy Clapin ще ни покаже в тази впечатляваща анимация. Какво правим когато нещата просто не са там, където са?
JEREMY CLAPIN / Франция АНИМАЦИЯ / ФАНТАСТИКА
Caterpillar
Стара жена, живееща на системи, е сама в голяма едноетажна къща. Тя е загубила красотата си, или поне така си мисли. Продължава да мечтае, духът й е млад и красив. Затова тя ще претърпи метаморфоза и ще осъзнае, че истинската красота е вътре.
DAVID FIELD / САЩ ИГРАЛНО КИНО / ДРАМА
Значителните други, освен термин в статистиката, е личната история на един мъж, в която наркотиците са стъпало, но не и стълба. По-интересното обаче е в начина, по който филмът не дефинира посоката на това стъпало. Това е запазено за зрителя.
Tonight I Strike
Трагедия, която се развива в близкото бъдеще ни показва някои от нещата, които никога няма да се променят. Когато човек обича е готов да мине през какво ли не в търсене на отмъщение. Eдна невероятно реална история - точно затова ще ви разтърси из основи.
DAN GAUD / Канада ИГРАЛНО КИНО / ФАНТАСТИКА
Definitely Dead
Една сутрин, в един дървен бар, като тези, които сме гледали в „Имало едно време на Запад“, една проститутка ще се събуди до мъртвия си по неясни причини клиент. В същия бар са отседнали и приятелите му каубой. Там е „мадам“, която иска само пари. Вълнуващо!
JONAS KVIST JENSEN / Дания ИГРАЛНО КИНО / УЕСТЪРН
Don’t Move
На обикновено събиране, група приятели се заиграват с древна непозната за тях магия. От това произтича смразяваща ситуация, която много фино и дълбоко разрязва тънката линия, разделяща хоръра и трилъра. Don’t Move е един от филмите на годината!
ANTHONY MELTON / Великобритания ИГРАЛНО КИНО / УЖАСИ
Do Not Disturb
Какво става, когато на вратата ти потропа нещо, което не виждаш, но то вижда теб? Нещо повече, то ти прави меко казано странни подаръци и се описва като твой фен. И всичко това докато полицията е по петите ти за убийство. Неслучайно, филмът се казва Do Not Disturb!
PATRICK REA / USA ИГРАЛНО КИНО / ТРИЛЪР
Noah
Noah Lennox е съвременен тийнейджър, водещ съвременен живот и сблъскващ се със съвременни проблеми. Ще бъдете удивени и колко съвременно е разказана тази история. Noah е филм, който поставя началото на цяла нова ера в киното.
PATRICK CEDERBERG / Канада МУЛТИМЕДИЯ / ДРАМА
ПАРТНЬОРИ ПАРТНЬOРСКИ КЛУБОВЕ
Google+